Gratis adverteren met uw tweedehands auto, occasion of ander voertuig

Snelmenu
Aangeboden
Auto's
Bestelbussen/bedrijfswagens
Motoren
Schade-auto's
Oldtimers
Onderdelen
Caravans/campers
Bromfietsen/scooters
Gezocht
Auto's
Bestelbussen/bedrijfswagens
Schade-auto's
Oldtimers
Onderdelen
Overige
Menu
Home
Advertentie plaatsen
Mijn advertenties
Zoeken
Meest gestelde vragen
Links
Autokoophandel.nl op uw site
Voorwaarden
Contact
Marktplaats Autokoophandel.nl
Home | Advertentie plaatsen | Mijn advertenties | Zoeken
Plaats een link naar Autokoophandel.nl op uw website
Banners, tekstlinks en zoekformulieren
Promoot Autokoophandel.nl op uw eigen website door een link te plaatsen. We hebben een aantal mogelijkheden voor u gemaakt die u kunt gebruiken voor op uw website.

Selecteer hieronder het gewenste formaat banner, tekstlink of zoekformulier. Ook zijn hier de juiste html- en javascriptcodes terug te vinden.De mini-advertentie
Heeft u op Autokoophandel.nl inmiddels een advertentie geplaatst, dan kunt u ook gebruik maken van de mini-advertentie. Deze miniatuur is een verkleining van uw eigen bestaande advertentie. De mini-advertentie geeft een goed beeld van uw advertentie met name door de verkleinde foto en uw opgegeven advertentietitel.

Door de bijgeleverde javascript-code te kopiëren en te plaatsen op uw website laat u uw bezoekers zien wat u in de verkoop heeft. De mini-advertentie inclusief de javascript-code is helemaal onderaan uw advertentie terug te vinden.


Uw link op onze linkpagina
Bij het plaatsen van een banner, tekstlink of een zoekformulier op uw website plaatsen wij in de meeste gevallen een link terug. Heeft u een website over auto's, startpagina of een andere site die te maken heeft met voertuigen? Dan kunt u uw website aanmelden voor de linkpagina.

De websites die op de linkpagina staan hebben een link geplaatst naar Autokoophandel.nl.