Plaats nu gratis een advertentie!

Snelmenu
Vind autobedrijven, garages
in de buurt met ilocal
Menu
Kachelradiateur voor uw auto nodig?
Bestel goedkoop en snel via Winparts.nl!
Prijsvergelijk
Vergelijk prijzen van online winkels en bespaar op je aankopen!
KPN eindejaarsbonus
Klik hier voor KPN eindejaarsbonus! Ondernemers opgelet!

Alstublieft, uw eindejaars- bonus! Een Navman S30 Europa voor slechts € 125,- met gratis inbouw!
KPN eindejaarsbonus


Home | Advertentie plaatsen | Mijn advertenties | Service | Zoeken
Algemene voorwaarden Autokoophandel.nl
Gratis adverteren
Op Autokoophandel.nl is het plaatsen van een advertentie is gratis. Ook worden er geen bedragen in rekening gebracht welke te maken hebben met bemiddeling rond de inhoud van de advertentie. Voor adverteerders die hun advertenties willen laten opvallen vragen wij een vergoeding.

Inhoud van een advertentie
Het is niet toegestaan om schadelijke, aanstootgevende of pornografische informatie/materiaal te plaatsen in een advertentie. Dergelijke advertenties worden meteen verwijderd van Autokoophandel.nl.

Het is niet toegestaan meerdere advertenties te plaatsen met dezelfde inhoud verspreid over dezelfde en/of verschillende rubrieken en/of automerken.

Op Autokoophandel.nl mogen in advertenties alleen voertuigen (hierna te noemen: personenauto's, bedrijfswagens/bestelbussen, schade-auto's, oldtimers/klassiekers, campers) worden aangeboden. Advertenties waarin wordt gevraagd naar voertuigen zijn niet toegestaan.

Anders dan verkoop van voertuigen (hierna te noemen: personenauto's, bedrijfswagens/bestelbussen, schade-auto's, oldtimers/klassiekers, campers) middels een gratis advertentie is het aanbieden van (commerciële) diensten niet toegestaan. Overigens wordt het aanbieden van meerdere voertuigen in één advertentie als in voorgaande regel omschreven voertuigen, gezien als een commerciële advertentie. Geplaatste advertenties als deze zijn niet toegestaan en worden verwijderd van Autokoophandel.nl.

Een advertentie moet duidelijk worden omschreven betreft het te verkopen voertuig. Advertenties met weinig of onduidelijke informatie worden verwijderd van Autokoophandel.nl.

Doorlinken in een advertentie
Het plaatsen van links (urls) in een advertentie naar andere websites welke niets met de inhoud van de geplaatste advertentie te maken heeft is niet toegestaan. Ook het doorlinken naar (deeplinks van) andere advertentiesites anders dan Autokoophandel.nl is niet toegestaan.

De links welke zijn ingevuld door de gebruiker worden altijd gecontroleerd en waar nodig worden deze links verwijderd.

Algemeen
Advertentiesite Autokoophandel.nl is met zorg samengesteld en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de door gebruikers geplaatste advertenties.

Het gebruik van deze website is voor eigen risico. Als gevolg van elke mogelijke opgelopen schade bij het gebruik van deze website kan Autokoophandel.nl en diens oprichters niet verantwoordelijk worden gestelt.

Autokoophandel.nl behoudt zich het recht naar eigen inzicht en zonder opgaaf van reden advertenties te wijzigen en te verwijderen.

» Home
» Advertentie plaatsen